Pozdravljeni!

Udobno se namestite v svojem naslonjaču in si predstavljajte, kako vaše poslovanje postaja še uspešnejše.

Smo strokovnjaki v izdelavi spletnih strani in v uvrščanju med rezultate iskalnikov (SEO optimizacija).  

Sporočite nam vaše želje. Za vse ostale bomo poskrbeli mi. 

Izdelava spletnih strani

Dandanes lahko spletne strani izdela že marsikdo. Kakovostna izdelava spletne strani pri profesionalnem izvajalcu se od neprofesionalne razlikuje ravno toliko kot umetnija akademskega slikarja od risbe otroka. Prva opazna razlika je v samem oblikovanju, saj lep izgled dviguje image vašega podjetja. Še mnogo pomembnejši vidiki pa so varnost, funkcionalnost in uporabniška podpora, ki jo nudi izvajalec. Izdelava spletnih strani zahteva poznavanje aktualnih tehnoloških standardov in sodobnih trendov oblikovanja.  Internetne strani morajo biti pregledne in uporabne, delovanje hitro, urejanje enostavno in gostovanje na strežniku zanesljivo. 

Preberite Izdelava spletnih strani

Optimizacija strani

Kaj je SEO optimizacija spletnih strani za iskalnike? Uporabniki interneta iščejo informacije, storitve, proizvode s pomočjo spletnih iskalnikov. Optimizirane strani se uvrščajo višje v v iskalnikih.  Če je vaša stran med rezultati Googlovega iskanja uvrščena visoko, bo večje tudi število obiskovalcev in s tem večje število potencialnih kupcev. Številni uporabniki med rezultati preverijo le 1. stran. Google optimizacija zahteva razumevanje delovanja iskalnih algoritmov. Ključne besede so le začetek za dobro pozicioniranje. Pogosto je za uspeh potrebna kreativnost.

Preberite SEO optimizacija spletnih strani

Web design

Oblikovna podoba spletnih strani je za uspeh pomembna, vendar web design ni le grafično oblikovanje spletnih strani. Obiskovalce je potrebno privabiti, zadržati in prepričati. Za to imamo na voljo le nekaj sekund časa. To dosežemo z dobro strukturo, preglednostjo in uporabnostjo. Za to je potrebno nekaj znanja iz marketinga, ter tudi psihologije. Pri našem delu združujemo umetnost in sodobno tehnologijo s trženjskimi pristopi. Končen rezultat je učinkovita, kakovostna in funkcionalna spletna stran, ki prinaša dobiček. Oblikovanje strani mora služiti svojemu namenu.

Preberite Web design

Izdelava aplikacij

Za konkurenčno poslovanje je potrebna dobra podpora informatike in nenehen razvoj le te.
Ne glede na to kako veliki smo, smo vedno majhni v primerjavi s svetovnimi igralci. Tehnologija nam pomaga da kljub majhnosti konkuriramo večjim. Hkrati nam informacijska tehnologija omogoča da določene stvari naredimo hitreje in natančneje, kot bi jih sicer.  Vas zanima izdelava spletne trgovine, CRM sistemi, sistemi za masovno pošiljanje pošte, projektno vodenje, sodelovanje med zaposlenimi? Tu smo, da vam svetujemo pri vaših poslovnih izzivih.

Preberite Izdelava aplikacij

 

Reference

Tu lahko vidite nekaj naših referenc izdelave spletnih strani in trgovin:

http://pinterest.com/arhit/spletne-strani/

Razpečuj vsebino