Iskalni marketing

Optimizacija strani je najučinkovitejša promocija na spletu!

Dobra uvrstitev med rezultati Googlovega iskanja lahko desetkratno poveča obisk na vaši spletni strani. Več obiskovalcev pomeni tudi več potencialnih kupcev.

SEO Optimizacija spletnih strani

Kaj je SEO optimizacija strani?

Internet nam omogoča hitro iskanje informacij, storitev, proizvodov s pomočjo spletnih iskalnikov kot so Google Najdi.si, Bing...
Dobra uvrstitev v iskalnikih je odlična oblika promocijo, s katero nimamo variabilnih stroškov, hkrati pa je usmerja specifično na tisto ciljno skupino, ki išče storitve, ki jih ponujamo, kar pri oglaševanju na drugih medijih ne drži. (spletno oglaševanje)
Iskalnik nam rezultate iskanja prikaže glede na njihovo pomembnost. Spletni iskalniki za to uporabljajo zelo kompleksne logaritme iskanja.
SEO optimizacija strani za iskalnike je poznavanje in upoštevanje teh logaritmov pri izdelavi spletnih strani. Iskalni marketing je razvojni proces, ki zahteva celostni pristop. Začne se z analizo področja, analizo konkurence, ter se nato izvaja s pomočjo programiranja, zgradbe strani, oblikovanja strani, ter prilagajanjem vsebine.
Za dobro pozicioniranje med rezultati iskanja je potrebno kar nekaj časa da pridemo na 1. stran. Google, Najdi.si, Bing in ostali iskalniki ne rangirajo spletnih vsebin v realnem času.
Rezutati Googlovega iskanja se razlikujejo od rezultatov Najdi.si iskanja, ter od rezutatov Binga. Vsak izmed teh iskalnikov ima svoje posebnosti.
Optimizacijo izvajamo tako za nove, kot za obstoječe spletne strani.

Pišite nam, ali nas pokličite za več informacij.