Izdelava poslovnih aplikacij

Podjetje raste, se spreminja. Tehnologije se razvijajo. Informacijski sistem se mora temu prilagajati in pomagati poslovanju k čim večji konkurenčnosti. Zaupajte nam vaše izzive.

Izdelava aplikacij

Za konkurenčno poslovanje je potrebna dobra podpora informatike in nenehen razvoj le te.
Ne glede na to kako veliki smo, smo vedno majhni v primerjavi s svetovnimi igralci. Tehnologija nam pomaga da kljub majhnosti konkuriramo večjim. Hkrati nam informacijska tehnologija omogoča da določene stvari naredimo hitreje in natančneje, kot bi jih sicer.

Zakaj podjetje potrebuje informacijsko podporo?

Obvladljivost organizacije
Podjetja in organizacije se razvijajo, ko se razvijajo tudi rastejo. Dokler je v podjetju zaposlen le posameznik, je organizacija pretoka informacij enostavna. Tudi ko se mu pridruži še drugi in tretji, je obvladovanje poslovanja relativno enostavno. Pri četrtem zaposlenem se že začne dogajati, da ne vemo več kdo se je dogovoril kaj s katero stranko, kje je shranjen določen dokument, kdo je odgovoren za izvedbo določene naloge,… Pojavi se potreba po centralnem vodenju. Podjetje potrebuje centraliziran sistem hranjenja dokumentov, centraliziran sistem podatkov o strankah, skupen koledar, organizacijo e-pošte,…

CRM upravljanje odnosov s strankami
Številna podjetja uporablja jo Outlook ali Thunderbird za upravljanje s kontakti, koledarji in pošiljanje e-pošte. Vendar ko ima podjetje več zaposlenih in ko ima več strank to enostavno ni več dovolj. Takrat je vredno razmisliti o uporabi CRM sistema.

Spletna prodaja
Vedno več nakupujemo po spletu, taki nakupi so za stranke hitri in enostavni. Za prodajalce pa je izdelava spletne trgovine in njeno vzdrževanje bistveno nižji strošek kot trgovina v fizičnem svetu. Več o e prodaji preberite tu. Spletna prodaja

Intranet, baze znanja
Vsako dobro podjetje razvija svoj know-how. Znanje je ključ do uspeha podjetja, ne glede na to s katero poslovno dejavnostjo se ukvarja. Pogosto se zgodi, da se v poslovanju večkrat srečujemo z podobnimi izzivi. Vendar ljudje pozabljamo in zaposleni se menjujejo. Baze znanja omogočajo kontinuiteto znanja in pozitivno prispevajo k obvladovanju poslovnih procesov.

Arhit nudi profesionalne informacijske storitve podjetjem. Kontaktirajte nas.