Izdelava spletnih strani

Potrebujete spletno stran in ne veste kje začeti? Je morda vaša spletna stran zastarela in bo jo radi osvežili? Imate v mislih zahtevnejši projekt?

V Arhitu združujemo najnovejše spletne tehnologije s sodobnimi trendi oblikovanja, tako izdelujemo prepoznavne spletne strani, ki izžarevajo profesionalnost in kredibilnost. Vse naše spletne strani so

  • sodobne,
  • pregledne,
  • enostavne za urejanje,
  • neomejene v številu podstrani,
  • prijazne uporabnikom
  • in iskalnikom.

Naj se gre za enostavne predstavitvene strani ali za zahtevne spletne aplikacije, v svojem delu vedno stremimo za prijetno uporabniško izkušnjo, všečno in pregledno vizualno podobo in profesionalno izvedbo. Vse kar nastane izpod naših prstov je izdelano z veliko mero pozornosti, prilagojeno potrebam naših naročnikov.

Kontaktirajte nas. Pomagali vam bomo uresničiti zadane cilje.

Proces dela

proces-dela

Cene

V Arhitu spletnih strani ne izdelujemo “po tekočem traku”, saj je vsak projekt edinstven in zgodba zase. Zato cenika ne boste našli na naših straneh. Okvirno ceno posameznega projekta bomo določili skupaj z vami, na podlagi vaših želja in zmožnosti.

Od ostalih ponudnikov se razlikujemo ravno po individualnem pristopu do naročnikov. S tem pa zagotavljamo kakovostno izvedbo in zadovoljstvo.

Podrobno razdelano ponudbo in časovnico izvedbe boste od nas dobili po analizi vaših želja in potreb. Zagotavljamo, da so naše rešitve in cene konkurenčne in primerne tako za majhna, kot velika podjetja, neprofitne organizacije in tudi posameznike.

Kontaktirajte nas!

Povpraševanje

kdaj ste dosegljivi?
8:00-12:0012:00-16:0016:00-19:00

kaj vas zanima?

Želim nezavezujočo ponudbo.

Nazaj na vrh