spletna-stran-flamin

Prenova spletne strani

Načrtovanje

Spletno stran Flamin Holdinga je bila potrebna grafične, vsebinske in tudi funkcionalne prenove. Novo spletno stran smo načrtovali tako, da smo v ospredje postavili dejavnosti podjetja in izvor imena holdinga (FLAMIN = Finance, Leasing, Avtomobilizem, Mednarodno poslovanje in Nepremičnine).

Oblikovanje

Barve in oblike, uporabljene na spletni strani smo izbrali na osnovi njihovega logotipa. Njihova spletna podoba sovpada z obstoječim promocijskim materialom in celostno grafično podobo holdinga.

Prenova vsebin

Vzporedno z grafično prenovo je Flamin Holding prenovil tudi vse vsebine, saj so nekatere bile že nekoliko zastarele. Nova spletna stran uporablja napreden urejevalnik vsebin, ki omogoča samostojno urejanje vsebin naročniku.

Funkcionalnosti

Spletna stran služi predvsem predstavitvi Flamin Holdinga. Vse funkcionalnosti pri projektu so bile usmerjene v boljši prikaz vsebin. Izdelali smo slider na naslovni strani, ki nazorno prikaže dejavnosti podjetja, dodali internativni Googlov zemljevid.

Sodelovanje

Sodelovanje s Flamin Holdingom pri projektu je bila izredno lepa izkušnja. Odnos je bil profesionalen, pri kreativi so nam zaupali in dali povsem proste roke.

  • Načrtovanje
  • Oblikovanje
  • Razvoj
  • Promocija
  • Izobraževanje

Flamin holding

flamin-logo

Flamin Holding d.o.o. predstavlja organizacijsko družbo samostojnih podjetij, ki delujejo na področju finančnega poslovanja, marketinga, leasinga, prodaje in servisiranja avtomobilov, mednarodnega poslovanja, pomorskega prometa, mednarodne trgovine, inženiringa v proizvodnji in upravljanja nepremičnin.Naše delo: