hrvatova-spletnastran

Prenova spletne strani hrvatovadomacija.si

Načrtovanje

Gospod Andrej Sedej je poskrbel za opise številnih pohodnih poti, vasi in dragocenih draguljev naravne dediščine okrog Rogašovcev na Goričkem. Sam se je dodobra usidral v teh čudovitih in prijaznih krajih ter odprl turistično kmetijo.

Opise in slike z Goričkega ter ponudbo Hrvatove domačije smo želeli predstaviti v svoji preprostosti, iskrenosti in brezčasnosti, kot so jo tam lahko deležni obiskovalci. Celo spletno stran smo želeli zastaviti pregledno za uporabnike in čim bolj optimalno za uvrstitve v spletnih iskalnikih.

Izvedba

Spletna stran prej in po prenovi.

Spletna stran prej in po prenovi.

S prenovo spletne strani smo naročniku omogočili enostavno upravljanje z vsebinami ter jih pomagali organizirati v celovito ponudbo. Z optimizacijo smo dosegli boljše uvrstitve v iskalnikih, vidnost na spletu se je povečala za več kot desetkrat. Po prenovi so prvič začele prihajati rezervacije iz spletne strani. Hrvatovo domačijo smo pomagali promovirati tudi na Facebooku in Twitterju.

Izobraževanje

Naročnika smo izobrazili za samostojno urejanje vsebin, ter ga naučili osnov promocije na spletu.

Sodelovanje

Sodelovanje z naročnikom bi opisal kot zelo prijazno, toplo, domače. Kljub temu, da smo svoje delo že opravili, se kadar imamo čas, še vedno vračamo tja. Po končanem projektu je poslovni odnos počasi prešel v prijateljskega.

  • Načrtovanje
  • Oblikovanje
  • Razvoj
  • Promocija
  • Izobraževanje

Hrvatova domačija

Pri tokratnem projektu nas je pot zanesla v prelepi Goričko, kjer domuje Hrvatova domačija. Hrvatovi domačiji smo grafično in funckionalno prenovili spletno stran ter bistveno izboljšali uvrstitve v iskalnikih.

Naše delo: