kazu-spletna-stran2

Izdelava spletne strani kazu.si

Načrtovanje:

Spletno stran smo želeli narediti prijazno vsem napravam. Namiznim računalnikom, prenosnikom, tablicam in pametnim telefonom. Pri oblikovanju smo spletno stran želeli narediti v stilu njihove obstoječe celostne grafične podobe in logotipa.

Ciljne skupine

Glasbena agencija Kazu ima predvsem dve ciljni skupini, prva so glasbeniki, drugi pa organizatorji prireditev. Slednji se dodatno delijo na organizatorje zasebnih prireditev (poroke,…) in javnih prireditev (koncerti, festivali,..). Ponudba za vsako ciljno skupino je različna. Pomembna naloga v fazi načrtovanja je, da naključnega spletnega obiskovalca enostavno pripeljemo do ponudbe, ki je prilagojena njegovim željam.

Izvedba

V ospredju  smo izpostavili ponudbo. Pri razvoju smo uporabili tehniko responsive designa, ki omogoča različen izgled, prilagojen napravi oziroma velikosti zaslona, ki ga posamezni spletni obiskovalec uporablja.

  • Načrtovanje
  • Oblikovanje
  • Razvoj
  • Promocija
  • Izobraževanje

Glasbena agencija Kazu

Kazu je mlada glasbena agencija, osredotoča se na svet glasbe in zabave ter zagotavlja kakovostne storitve tako organizatorjem dogodkov, kot glasbenikom. V dveh letih si je podjetje nabralo ogromno referenc in pomagalo pri promociji in uspehih glasbenikov nove generacije, kot so Hamo, Trkaj in rapostoli,..

Naše delo:


Med ponudniki izdelovalcev spletnih strani je najbolj izstopalo podjetje ARHIT. Prepričala nas je njihova prijaznost, odprtost za predloge in strokovnost. Sedaj ko je spletna stran postavljena smo z njo več kot zadovoljni.Priporočamo!

Nina Mavrin, Kazu d.o.o.